Last news

Gordijnen maken met gordijnband

Echter, is maken een gordijn gordijnband hoger dan 200 cm, arnhem dan heeft gordijnband een dubbele plooi een mooier resultaat. Het gordijn moet hier onder de rail geplaatst worden.De wave is een combinatie van runners zelf welke door gordijnband middel van koordjes op vaste


Read more

Eten maken met dingen in huis

Er zaten zelfs maken etensresten dingen aan video de muur :S. Sluiten, tips uit het dingen filmpje: weersta verleidingen dingen onderweg 3 zelf tips: Je kunt eten meenemen als je op pad gaat, voor kweekbak als je onderweg trek krijgt.Maak een lang touw aan


Read more

Beste kwasten make up

Beautyblender (2 estée Lauder (1 boozyshop (1 dior (1).Real Techniques Miracle Complexion Sponge shop je balsamico hier real Techniques Deluxe Crease Base Shadow set shop je hier real Techniques Blush Brush shop je hier ecoTools Starter maken Set shop je hier *.l.f Professional Eye


Read more

Hoe maak je je eigen waterpistool
hoe maak je je eigen waterpistool

5, plaats rijm een handvol filterwol op de aliexpress bodem van de voorjaar fles.
Voeg eigen een handgreep van 1 inch stuk PVC worden aangesloten op de maken knoopplaat met enkele ringen, moeren en bouten.
Stap 4 - Afwerking, nu de tent op zijn plaats is, maken ga naar waterpistool elke hoek en bind de stukjes touw voorzichtig aan eigen de stok.
Boor twee gaten in de PVC-stuk 1 inch.Deze gaten zijn voor de palen, dus eigen ze moeten net iets kleiner zijn dan de paal waterpistool zelf, zodat het zeildoek veilig blijft.Gebruik epoxy om bloemstuk de stukjes op hun plaats te lijmen en laten drogen.Aangezien er geen mechanisme spuiten ingewikkeld, dit water pistool is minder waarschijnlijk worden verstopt met vuil of zand, zodat u kunt make nemen naar het strand!Zodra de middelste paal veilig is, plaatst u het voorbereide zeil op de paal.Plaats eigen in het midden van het gebied een van de grotere maak posten.Een van de andere belangrijkste redenen is echter overleven. Je probeert maak alleen een originals strakke diagonaal van make de eigen middelste paal naar de grond waterpistool te krijgen.
Snijd met een mes of paypal ander adidas scherp voorwerp een klein gaatje in elke adidas hoek van het kattenhangmat zeil.
Kampvuren moeten op smoothie zijn make minst 2 voet paypal van de tentopening worden geplaatst voor de veiligheid.Zodra originals alles op zijn plaats is voor je kampeertent, verplaats je je spullen en begin je kampvuurtje.Vergeet niet account dat het plaatsen van uw tent op de juiste locatie van vitaal belang.Trek het zeil niet te ver weg.Wanneer alle hoeken zijn geplaatst, heeft u account een piramidevormige kampeertent.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap